Mobiilistrateginsa jalkauttamisessa onnistuneet yritykset ovat osanneet hyödyntää moderneja mobiiliratkaisuja ydintoimintojensa uudistamisessa ja tehostamisessa. ABC Maintenance on pilvipalvelupohjainen kunnossapito-ohjelma, joka on kehitetty tukemaan pk-yritysten liikkuvaa kunnossapitotyöskentelyä. Käyttäjäystävällinen käyttöliittymä ja loogiset työprosessit tehostavat huoltojen suunnittelua, huoltotapahtumia sekä toimintaa vikakorjaustilanteissa.

Ohjelman käyttöönotto on vaivatonta ja käytön oppii nopeasti. Meiltä saat tarvittavan tuen käyttöönottoon. ABC Maintenance kunnossapito-ohjelma on kehitetty tiiviissä yhteistyössä kunnossapidon ammattilaisten kanssa. Kehitystyössä on huomioitu myös kansainvälisten standardien ja sertifiointien vaatimukset.

ABC Maintenance tarjoaa selkeän kanavan ja nopean käyttöliittymän yrityksesi kaksisuuntaiselle viestinnälle sekä organisaation sisällä, että organisaatiosta ulos. Huoltokohteen tietoihin pääset kiinni vaivattomasti tabletin tai älypuhelimen QR-koodilukijan avulla. QR-koodit nopeuttavat myös vikakorjauspyyntöjen ja kuvien tallentamista ohjelmaan. Varaosatilaukset pystyt lähettämään ohjelmasta nopeasti toimittajalle heti tarpeen ilmaantuessa. Raportointityökalut ja analyysit hyödyntävät tietokannan tarjoten luotettavan ja reaaliaikaisen kuvan yrityksesi kunnossapidon nykytilanteesta ja kehityssuunnista.

Palveluitamme:

  • Web-pohjainen ABC Maintenance kunnossapito-ohjelma
  • ABC Maintenancen käyttöönoton ja ylläpidon tuki

Ota yhteyttä, niin suunnitellaan mobiiliratkaisut kunnossapitonne hyödyksi. 

Lisätietoa: Asko Mäyry 0400 791748.