Varmista, että ymmärrät yrityksellesi merkityksellisen japaninkielisen tekstin sisällön. Avullamme tarvitsemanne käännöstyöt – esim. käyntikortit, kotisivut, tuote-, palvelu- ja yritysesitteet japaniksi.

Suunnitteletteko vientiä Japaniin tai tuontia Japanista? Haluatteko selvittää japanilaisten markkinoita? Etsittekö yhteystyökumppania tai asiakkaita Japanista? Oletteko lähdössä business-tapaamiseen tai messumatkalle Japaniin? Pikku Kukka auttaa teitä saavuttamaan tavoitteenne.

Haluatko tehdä onnistuneen ja ikimuistoisen matkan Japaniin? Autamme matkasuunnitelman räätälöinnissä, jotta saat matkastasi enemmän irti. Suunnitelmassa huomioidaan kiinnostuksen kohteet ja erilaiset toiveet. Suunnittelun avulla selviää matkakohteet, nähtävyydet, ostosmahdollisuudet, aikataulut, mitä tulet näkemään ja kokemaan, majoitukset sijainteineen ja aterioineen, julkisten kulkuvälineiden käyttäminen, matkabudjetti ym. Pikku Kukka antaa vastauksen kysymyksiisi. Lisätietoa http://pikkukukka.wix.com/pikkukukka

Palveluitamme:

  • käännöstyöt japani-suomi-japani sekä japani-englanti-japani
  • Japaniin suuntautuvan liiketoiminnan tuki
  • Japanin matkailuun liittyvä konsultointi